Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 10 04 2010" (3.21 secunde)
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud. ... Din accident a rezultata ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital.
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
google-analytics.com